O nama

Kratka priča o nama

Izaberite Vodakom i budite sigurni u kvalitet, pouzdanost i performanse našeg vodovodnog materijala i proizvoda od gume.

Još davnih devedesetih, pod nazivom “Metalac” osnovana je zanatska radnja koja se bavila proizvodnjom raznih proizvoda od metala, da bi 2008. godine promenila naziv u “Vodakom” i bazirala se na proizvodnji vodovodnog i kanalizacionog materijala.

Cilj nam je bio da uskladimo kvalitet i cene na tržištu i da pratimo sve inovacije na istom. Proizvodi se atestiraju svake godine i time pratimo najsavremenije standarde proizvodnje i rada, zbog čega klijenti mogu u potpunosti da se pouzdaju u naše proizvode.

Kvalitet

U našoj firmi, kvalitet je apsolutni prioritet. Striktno se pridržavamo najviših standarda kako bismo osigurali da naši proizvodi budu izuzetnog kvaliteta.

Pouzdanost

Pouzdanost je temelj našeg poslovanja. Naši proizvodi su pažljivo testirani i provereni kako bi se obezbedila njihova izuzetna pouzdanost.

Najsavremeniji standardi

U našoj firmi, strogo se pridržavamo najnovijih industrijskih standarda i propisa. Redovno ažuriramo naše procese i prakse kako bismo se uskladili sa najnovijim zahtevima i regulativama.

500+

Uspešno završenih projekata

7000+

Zadovoljnih klijenata

15+

Godina iskustva

30

Vrednih radnika

The Team

Our Experts

Mike Rich

Lead Architect

Jenny Smith

Head Engineer (US)

George Doe

Head Engineer (CN)

Maria Jay

Head Engineer (AU)

Naši klijenti

Scroll to Top